Aer Salin

Otita

Otita este o inflamație cauzată de infecția urechii medii. Când o răceală produce inflamația și închiderea tubului de legătură dintre urechea medie și gât (trompa lui Eustache), lichidul, care în mod normal curge spre gât, se acumulează în urechea medie. Bacteriile și virusurile se dezvoltă în secrețiile care stagnează în aceasta zonă și cauzează infecția urechii.

Otita medie își face apariția de cele mai multe ori în timpul sau după un guturai. Manifestarea principală este durerea de ureche, ce poate fi extrem de supărătoare, atât pentru un adult, dar în special la copil, ducând la modificări semnificative de dispoziție, iritabilitate și tulburări de somn. Uneori durerea poate și insotiță și de febră.

Prin inhalarea de aerosoli salini uscați produși fie de aparatele Salin (plus și S2), fie de inhalatorele asociate (SaltMed și InSalin), aerosoli terapeutici ce au capacitatea de a pătrunde și de a se depune inclusiv la nivelul acestor cavități greu accesibile altor tratamente (precum urechea medie), asigură:

  • ameliorarea rapidă a durerilor putenice și urgentarea vindecării prin scăderea inflamației și un drenaj eficient al secrețiilor stagnante de la nivelul urechii medii;
  • prevenirea reîmbolnăvirilor, în special la copiii care fac frecvent otite, atât prin impiedicarea stagnării secrețiilor cât si prin stoparea dezvoltării microbilor (efecte bactericide și bacteriostatice);
  • creșterea apărarii locale și rezistența îndelungată împotriva infecțiilor respiratorii;

Pentru că în terapia cu Salin nu se folosește decât sarea, fără adaos medicamentos sau de alte substanțe, prelucrată astfel încât să permită contactul mărit între aer și sare, pentru o emisie cât mai eficientă de aerosoli, nu apar manifestări neplăcute, nu există contraindicații sau incompatibilități terapeutice.

InSalin

5/5

117.00lei

5/5

540.00lei

5/5

350.00lei

5/5

80.00lei