Aer Salin

Termeni și conditii

Efectuarea unei comenzi pe site-ul www.aer-salin.ro reprezintă acordul dumneavoastră cu termenii şi condiţiile de mai jos:

Informaţiile furnizate către S.C. Rosenau Design S.R.L. sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor), conform legilor in vigoare. S.C. Rosenau Design S.R.L. nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terţi, nu încurajează spam-ul, şi nu face publice datele furnizate de clienţii săi fără acordul explicit al acestora. Orice utilizator are posibilitatea să şteargă din baza de date adresa de e-mail furnizată.

În unele cazuri (comenzi peste 1000 RON), pentru lansarea unei comenzi ferme, este necesara achitarea unui avans de cel puţin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.aer-salin.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului şi în momentul livrării sunt însoţite de factura fiscală şi certificat de garanţie. De asemenea, atât preţul cât şi specificaţiile tehnice nu reprezintă nici un fel de obligaţie contractuală şi pot fi schimbate fără o notificare în prealabil. Fotografiile produselor au caracter informativ. Pot exista diferenţe între acestea şi produsul respectiv.

Garanţia se soluţionează la sediul S.C. Rosenau Design S.R.L. prezentat în pagina de contact de către S.C. Rosenau Design S.R.L., prin repararea sau înlocuirea produsului defect. Plata transportului pentru produsele trimise (tur-retur) în vederea soluţionării garanţiei va fi împărţită astfel: de la client către S.C. Rosenau Design S.R.L. – plata va fi efectuata de către client; de la S.C. Rosenau Design S.R.L. către client – plata va fi suportată de către noi.

Condiţiile de garanţie sunt în conformitate cu O.G. 21/1992 şi H.G. 394/1995. La solicitarea garanţiei este necesară prezentarea produsului defect în ambalajul original, împreuna cu accesoriile aferente, copiile de pe factura fiscală şi certificatul de garanţie. În cazul în care produsele ajung neînsoţite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/ expeditorului fără a i se soluţiona garanţia.

Nu fac obiectul garanţiei produsele care prezintă defecte fizice precum: lovituri, crăpături, ciobiri, componente/ piese arse sau plesnite etc., etichete deteriorate, îndepărtate sau modificate, produsele utilizate în condiţii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzătoare, şocuri mecanice, manipulare incorectă, utilizarea produselor în condiţii de umiditate crescută, praf, noxe sau sub acţiunea substanţelor chimice etc.), instalări incorecte, pătrunderea de lichide, metale sau alte substanţe în interiorul dispozitivelor, intervenţia mecanică sau plastică asupra produselor.

În cazul solicitării nejustificate de acordare a garanţiei ne rezervăm dreptul de a cere beneficiarului contravaloarea manoperei de investigare a produsului reclamat.

Pierderea garanţiei

Condiţiile de garanţie se acorda în conformitate cu legile române în vigoare şi nu ignoră sau restricţionează drepturile legale ale consumatorului, aşa cum sunt prevăzute de O.G. 21/1992, Legea 296/2004 şi Legea 449/2003. Durata medie de utilizare a produselor în regim normal este de 5 ani. În timpul perioadei de garanţie producătorul îşi rezerva dreptul de a repara sau înlocui subansamblul care se dovedeşte defect.

Lipsa unuia dintre următoarele acte anulează obligaţia S.C. Rosenau Design S.R.L. de a asigura garanţia. Clienţii sunt rugaţi să prezinte produsul însoţit de:

a) Copie după factura fiscală şi certificatul de garanţie în original;

b) Formularul de acordare a garanţiei cu declaraţia scrisă a defectului(se completează la sediul S.C. Rosenau Design S.R.L. sau pentru clienţii din alte localităţi se trimite mail pe adresa salin@aer-salin.ro;

La prezentarea produsului pentru acordarea garanţiei, acesta trebuie să fie însoţit de ambalajul şi accesoriile originale. Dacă produsul nu mai poate fi reparat sau înlocuit, din contravaloarea ce trebuie returnată consumatorului se va scădea contravaloarea accesoriilor lipsa şi/sau a ambalajului original.

Dacă se depăşeşte termenul de 90 de zile din momentul înştiinţării beneficiarului pentru ridicarea produselor din garanţie acestea devin proprietatea S.C. Rosenau Design S.R.L.

Indiferent de modalitatea de livrare, compărătorul are obligaţia de a verifica existenţa tuturor actelor aferente tranzacţiei, lipsa acestora generând neacordarea garanţiei.

Livrarea produselor de către angajaţii S.C. Rosenau Design S.R.L. nu cade sub incidenta Ordonanţei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanţă. S.C. Rosenau Design S.R.L. nu este responsabilă pentru problemele generate de serviciile unor terţe firme de curierat, în cazul în care există probleme privind integritatea coletelor (lovituri mecanice de orice natura, tăieturi) la recepţionarea acestora trebuie întocmit un proces verbal privind aspectele constatate şi reclamate de client pentru a putea solicita potenţialele despăgubiri societăţii de curierat.

Condiţiile de garanţie sunt parte integranta a documentelor de vânzare – cumpărare, prin semnarea facturii fiscale sau plasarea unei comenzi on-line beneficiarul declară că a luat la cunoştinţă prevederile acestor documente.