Aer Salin

Rinita

Rinita este o inflamaţie a mucoasei foselor nazale, de cauză infecțioasă (provocată de virusuri – guturai), sau pe fond alergic (declanșată de anumite substanțe alergene – rinita alergică).
Manifestările principale ale rinitei de cauza infecţioasă (virală) sunt strănutul, senzația de nas înfundat sau secreția nazală abundentă, initial apoasă, dar care poate deveni vâscoasă și galbenă din cauza suprainfectării bacteriene.

În cazul rinitei alergice manifestările cel mai des întâlnite sunt: strănutul repetat, în special dimineața la trezire și scurgerile nazale apoase și abundente, ce pot apărea la numai câteva minute după expunerea la alergeni. Secrețiile nazale care se scurg pe peretii posteriori ai gâtului pot determina senzația de mâncărime (prurit) sau pot declansa o tuse iritativă. De asemenea se poate asocia o lacrimare abundentă și mâncarimea ochilor (prurit ocular).

Prin producerea de aerosoli salini uscati cu efect terapeutic, aparatele Salin (plus și S2) și inhalatoarele din aceasta gamă (SaltMed și InSalin) reprezintă o soluție unică de tratament pentru pacientii care suferă de rinită infecțioasă sau alergică asigurând:

  • desfundarea nasului, prin scăderea inflamației de la nivelul mucoasei foselor nazale și sinusurilor;
  • drenajul eficient al secrețiilor nazale existente prin fluidificarea mucusului care în consecință este eliminat mai uşor;
  • creșterea apărarii locale împotriva infecțiilor prin efectele antibacteriene ale sării;
  • eliminarea eficientă a alergenilor prin drenajul îmbunatatit al secretiilor nazale, alergeni care pot declanșa sau prelungi episoadele alergice;
  • scăderea numărului episoadelor de acutizare;
  • scăderea dependenței de medicamente antialergice datorită efectului de desensibilizare la alergeni;

Terapia cu Salin și Inhalatoarele asociate pentru reducerea efectelor deranjante ale rinitelor este foarte sigură și comod de administrat, atât copiilor mici cât și adulților, și nu are contraindicații sau efecte adverse. De obicei adminstrarea substanțelor medicamentoase destinate diminuării efectelor neplăcute ale rinitelor crează dependență și pe termen lung vă afectează activitățile cotidiene.

Pentru că în terapia cu Salin nu se folosește decât sarea, fără adaos medicamentos sau de alte substanțe, prelucrată astfel încât să permită contactul mărit între aer și sare, pentru o emisie cât mai eficientă de aerosoli, nu apar manifestări neplăcute, nu există contraindicații sau incompatibilități terapeutice.

InSalin

5/5

117.00lei

5/5

540.00lei

5/5

350.00lei

5/5

80.00lei